Veiligheid

Ons Veiligheids-, Gezondheids- en Milieubeleid onder VCA-certificaat* geeft de garantie aan onze klanten dat wij alle werken veilig, gezond en met respect voor het milieu uitvoeren.


Sachem & Co levert in al zijn disciplines steeds kwalitatief hoogstaand werk. Dit kunnen we garanderen door onze machines steeds aan te passen aan de laatste milieu- en veiligheidsnormen. Tal van onze machines zijn bijvoorbeeld uitgerust met overdrukcabines (actieve koolfilters), vonkenvrije uitlaatsystemen,…

  

We willen in onze disciplines de beste zijn door een continue evaluatie en verbetering van:

  • Onze diensten naar onze klanten toe,
  • Onze projecten 
  • Ons Veiligheids- en Gezondheidssysteem.

Onze personeelsleden worden nauw betrokken in het evaluatieproces. We voorzien voor hen de nodige opleidingen en zij nemen maandelijks deel aan toolboxen, waarin zij ook hun inbreng hebben. Zo voorzien we een continue evaluatie met focus op veilig & gezond werken. Dit resulteert ook in een positieve en constructieve werksfeer.


Iedereen binnen Sachem & Co engageert zich voor Veiligheid en Gezondheid. We houden er ons aan om te streven naar zo min mogelijk ongevallen en incidenten op de werkvloer. Enkel zo kunnen we ook kwaliteit blijven bieden aan onze klanten.

   
Registratienummer

06.04.1.1


Ondernemingsnummer

BE 0787 118 178

Erkenningstype


Klasse 1: A1, B1, C1, C2, C3, C5, D1, D4, 

              G1, G2, G3, G4

Klasse 3: G,G5

Maatschappelijke zetel: Boomstraat 28, 9890 Gavere Oost-Vlaanderen